Víctor Neila continuarà amb el TGN Bàsquet a Copa

Víctor Neila renova com a entrenador del primer equip del TGN Bàsquet per la propera temporada amb les liles retornant a la Copa Catalunya. Es dona d’aquesta manera continuitat al projecte iniciat per Neila. L’entrenador de la demarcació havia estat nou temporades fora de les banquetes per motius professionals.

PUBLICITAT

La setmana passada, la Federació Catalana de Basquetbol va comunicar l’ascens del TGN a la categoría on es trobava la passada campanya. L’equip lila era líder en el moment de l’aturada i havia estat designat com a organitzador de la final a quatre de Primera Catalana

Amb Neila a la banqueta, l’equip ha finalitzat amb un balanç de 15 victòries i 5 derrotes mantenint-se invicte al pavelló del Sagrat Cor. L’equip s’ha convertit en màxim anotador del grup 2 de Primera Catalana i en la millor defensa. 

L’entrenador tarragoní té per davant un repte on haurà de consolidar les liles a la màxima categoría del bàsquet català. L’entitat lila continua confeccionant la plantilla que la propera campanya per tenir un equip de garanties. La propera temporada la Copa Catalunya es disputarà en dos grups de 10 equips.

PUBLICITAT