Victòria convincent d’un CBT que ja acaricia la fase final

L’Ibersol CBT venç i convenç davant el Mollet, un dels rivals directes a la taula. Els de Berni Álvarez van saber jugar sense baixar el nivell defensiu en cap moment i van sumar una nova victòria al Serrallo per 78 a 57.

No va ser fàcil, els tarragonins van veure com el Mollet volia mantenir-se a la zona de playoff i tornar a guanyar als blaus aquesta temporada. Els de Mollet colpejaven primer, però dues bones transicions dels cebetistes posaven un altre cop als blaus dins del partit. Va ser al segon quart quan el CBT va mostrar les seves cartes i amb dos triples i una esmaixada de Pape Mbaye, el Serrallo es posava d’empeus veient com doblegaven al rival per 30 a 15. L’inspirat equip de Berni Álvarez va saber reaccionar fins i tot a la zona que van plantar els molletans.

Va ser a la represa quan els locals van tornar a escapar-se a l’electrònic amb un parcial de 8 a 0. Tot i això, l’abús del tir exterior va canviar la dinàmica, i no va ser fins al darrer quart, amb un triple de David Fernández, que els cebetistes van veure la llum.

Els tarragonins no només guanyen a un rival directe, sinó que a més a més s’emporten el basket average. Ha sigut una jornada rodona pels del Serrallo que han vist com tres dels quatre rivals immediats a la taula han caigut. Això serveix als de Berni Álvarez per donar un pas més i posar-se a quatre victòries de classificar-se matemàticament a la fase final del grup C de Lliga EBA.