Victòria estèril del CBT contra el Benicarló (82-74)

Victòria amb gust amarg del Club Bàsquet Tarragona al Serrallo enfront del Benicarló. Els blaus sumen així el seu vuitè triomf de la temporada, que ja no els serveix per a continuar vius en la lluita per la permanència.

L’Inici del CBT ha estat enèrgic, però un temps mort ha canviat la dinàmica en favor del conjunt de Castelló, que ha aconseguit apropar-se en el marcador acabant el parcial a tan sols 2 punts, 19 a 17.

El segon quart tampoc ha començat de la millor manera, amb un contundent 0 a 9 a favor dels visitants que ha obligat Jorge Serna a parar el partit. Tot i això, el conjunt valencià ha incrementat la diferència fins als 10 punts. La reacció ha arribat més tard, a manca d’uns 4 minuts pel descans. Una reacció que ha deixat el CBT a tan sols 3 punts dels rivals, que han marxat als vestuaris amb un resultat de 35 a 38.

La segona meitat ha estat una batalla amb màxima igualtat: Una successió de cistelles i bones defenses entre els dos equips. En aquest intercanvi de cops, els de Jorge Serna han sortit guanyant millorant el seu percentatge des del perímetre i tornant a posar-se per davant en el marcador.

El darrer parcial ha arrencat amb un 58 a 52 a favor dels locals. Una distància que el CBT ha augmentat fins als 12 punts a manca de 4 minuts pel final del xoc. Finalment, els blaus han assegurat la victòria per 82 a 74. Un triomf que ja no serveix per a evitar el descens. El màxim anotador ha estat un estel·lar Bright Mensah, que ha acabat el duel amb 23 punts. D’altra banda, Ferran Torres s’ha acomiadat del pavelló del Serrallo fregant el doble-doble (14 punts i 9 rebots).