Dani Vidal canvia la dinàmica en un debut somiat al Nou Estadi

El Nàstic ha guanyat a la Real Sociedad B al Nou Estadi (2-0) en el debut de Dani Vidal com a entrenador. Els tarragonins s’han avançat molt aviat i han sentenciat en el segon temps des del punt de penal. Victòria clau per trencar una ratxa molt negativa i perillosa.

Foto: Nàstic
PUBLICITAT

No podia començar millor l’etapa de Dani Vidal a la banqueta. L’equip ha sortit a mossegar el rival i ha trobat premi als cinc minuts. Jugada d’estratègia que ha acabat amb la pilota morta a la frontal de l’àrea petita perquè Guillermo, amb el cap, anotés el primer. A partir d’aquí, domini de la Real i solidesa del Nàstic, que, a diferència de les darreres jornades, ha sabut patir en els moments que el filial basc ha pressionat, i ha evitat concedir ocasions clares. De fet, ha estat el Nàstic qui ha tingut el segon en botes de Guillermo, però ha enviat la pilota al pal.

I les bones notícies han continuat al segon temps. Aarón Rey ha forçat un penal molt clar d’Ezkurdia, i el capità Joan Oriol l’ha transformat per ampliar l’avantatge dels tarragonins sobre l’hora de partit. Guió somiat i un final de partit força tranquil, situacions que feia molt temps que no vivia el Nàstic. Dani Vidal ha destacat allò que el nou cos tècnic ha volgut impregnar a l’equip des del primer dia.

Victòria fonamental i il·lusionant en el debut de Dani Vidal a la banqueta. Els granes han superat a un gran equip, de la zona alta, han recuperat la bona versió del Nàstic a casa, l’equip ha crescut col·lectivament i molts jugadors han donat un pas endavant. Tres punts fonamentals per allunyar fantasmes i deixar el descens a quatre punts. Canvi de dinàmica al Nou Estadi.

PUBLICITAT