Definits els finalistes de les ‘Petxines de la Informació’ del Col·legi de Periodistes

La 32a edició de les “Petxines de la Informació” ja té finalistes. La Demarcació de Tarragona del Col·legi de Periodistes organitza un any més la “Festa de les Petxines de la Informació”, que se celebrarà el 13 de juny, a les 20h del vespre, al Teatret del Serrallo.

PUBLICITAT

Una vegada tancat el procés de votació telemàtica, en què els col·legiats i col·legiades han pogut triar els seus finalistes d’entre una selecció de precandidats, s’ha procedit a nominar els candidats a guanyar aquest any en les diferents categories convocades.

En la categoria de “Petxina Oberta”, que distingeix la font informativa que ha atès amb rigor, diligència i efectivitat els requeriments dels periodistes, s’hi troben Unió de Pagesos i Revolta Pagesa, la Universitat Rovira i Virgili i la Fira del Circ de Catalunya Trapezi. En la “Petxina Tancada”, que distingeix amb l’objectiu de fer-hi un toc d’atenció la font informativa que, pel seu hermetisme i poca accessibilitat, ha dificultat la feina dels mitjans de comunicació, estan nominats PortAventura, Adif i l’Ajuntament de Salou.

A la categoria de “Petxina KM.0”, que distingeix el producte periodístic de proximitat, cuinat a foc lent i amb vocació de servei al territori, els finalistes són Ràdio Cambrils, les diades castelleres de TAC12 i el Diari Més.

Els guanyadors es votaran, in situ, el mateix dia de la festa, a excepció de la Petxina Daurada, que atorga la junta de la Demarcació de Tarragona del Col·legi de Periodistes com a reconeixement a la trajectòria d’un/a periodista.

PUBLICITAT