El punk-rock torna a la Redstar amb CRIM

Aquest dissabte 27 de novembre, Valls ha tornat a viure el punk-rock amb les actuacions de CRIM, La Inquisición, Groggy Rude i Againsters a la Sala RedStar, situada al polígon industrial de la ciutat. Aquest ha sigut el primer concert de punk-rock de la temporada després del tancament de la sala durant gairebé dos anys.

PUBLICITAT

Així doncs, la RedStar ha mantingut la seva essència perquè el públic pugui gaudir de la música en directe. En primer lloc, Againsters ha encetat la nit de concerts amb un gran bolo caracteritzat per una sorprenent i desgarradora veu femenina. Tot seguit, Groggy Rude, amb només 3 integrants, ha fet ballar el públic amb èxits com “Em poses a 100” o “Privilegi raro”. Després, La Inquisición ha tocat els seus temes “foscos tètrics i religiosos” per donar pas al cap de cartell. CRIM, mitjançant les seves lletres impregnades de crítica social, ha oferit un concert potent i reivindicatiu a l’alçada de les expectatives.

Les actuacions han començat a les 21.30h i s’han allargat fins les 2.00h de la nit. En acabar la ronda de concerts, ha sigut el torn del DJ The Jef, que ha finalitzat aquesta nit musical. Les entrades per acudir a la sala es van esgotar de seguida i el concert ha sigut un èxit.

PUBLICITAT