Reus inaugura “Municipis per viure: estratègies locals per encarar el futur”

La consellera de la Presidència de la Generaitat de Catalunya, Laura Vilagrà, inaugura aquest divendres, 12 de novembre a les 9:15h la jornada “Municipis per viure: estratègies locals per encarar el futur”. Aquesta jornada tractarà sobre la planificació i estratègia en polítiques públiques. L’acte està organitzat per l’Ajuntament de Reus a les instal·lacions de Fira Reus en el marc de Pla Estratègic Reus Horitzó 32. La jornada vol obrir la reflexió sobre la importància de la planificació i el treball estratègic en les polítiques públiques. Alhora, vol fer visibles projectes, iniciatives i propostes que han permès consolidar transformacions urbanístiques, socials i econòmiques.

PUBLICITAT

D’altra banda, hi haurà una taula rodona en què es tractarà de les noves polítiques socioeconòmiques que comptarà amb Sergi Raventós, cap de l’oficina del Pla Pilot per implementar la Renda Bàsica Universal; Carme Porta, portaveu de la Fundació Surt; i Montserrat Pagès, directora de l’Institut Municipal de Formació i Empresa Mas Carandell. Aquesta taula rodona vol posar èmfasi en propostes innovadores que posen al centre les persones.

També hi haurà espai per parlar d’iniciatives transformadores que impacten directament en el dia a dia de les persones. S’exposaran casos d’èxit i es donaran a conèixer els nous projectes que duu a terme a la DOQ Priorat per posicionar aquest territori a través del vi i el paisatge.

La jornada serà gratuïta i tindrà un format híbrid. Combinarà les conferències presencials amb intervencions telemàtiques que només es podran seguir des de l’auditori de Fira de Reus.

PUBLICITAT