Costes emprén la regeneració de la platja del Miracle

El servei de Costes del Ministeri per a la Transició Ecològica i el Repte Demogràfic continuarà aquesta propera setmana els treballs de regeneració de les platges de la ciutat de Tarragona que, com saben, es van iniciar  aquests darrers dies aportant sorra a les parts més malmeses pels temporals a la Llarga. 

PUBLICITAT

Un cop finalitzada l’aportació de sorra a la Llarga amb  4.500 m3 cúbics procedents dels excedents acumulats a les platges de Torredembarra, de dilluns a dimecres dies 23 a 25 de maig, es regeneraran les parts afectades de la platja del Miracle traspassant sorra acumulada de la platja de la Comandància a la platja habilitada per als gossos. Es calcula que aproximadament es mouran al voltant de 5 mil metres cúbics de sorra. Durant aquests tres dies, per la platja transitaran els camions amb la sorra i per tant estarà tancada de les 6 del matí a les 4 de la tarda. Durant la resta de la setmana que ve es procedirà a la neteja de pedres de la platja de l’Arrabassada tal i com ja els havíem avançant.   

Aquestes són algunes de les intervencions previstes als municipis de la província de Tarragona de les que els anirem informant a mesura que es portin a terme els treballs de regeneració.  

PUBLICITAT