Impulsen el banc d’aliments al Morell

El consistori rep una aportació econòmica de 5.000 euros de la Fundació “la Caixa” a través de CaixaBank, per a millorar l’atenció a les persones més necessitades del municipi

CaixaBank, a través d’una aportació econòmica de la Fundació “la Caixa”, ha mostrat el seu suport a l’Ajuntament del Morell per impulsar el banc d’aliments municipal. El consistori ha rebut una col·laboració de 5.000 euros. Aquesta aportació es va formalitzar la passada setmana i servirà per millorar aquest servei de primera necessitat, gestionat des de la regidoria de Benestar Social de l’Ajuntament.

PUBLICITAT

L’objectiu és contribuir a la distribució de l’ajuda alimentària del banc d’aliments per a les persones més necessitades empadronades al municipi. Així doncs, es posarà a la seva disposició, de forma gratuïta, un mínim d’aliments i/o productes de primera necessitat. Es tracta d’un ajut a aquelles persones o famílies amb una situació econòmica precària i/o necessitat d’urgència social.

Així doncs, es tracta d’un programa que està subjecte a la quantia de producte alimentari que arribi de les institucions benèfiques, de les entitats del tercer sector i del Fons Social Europeu. També depèn de la compra directa, de campanyes de recollida solidària. En resum, el programa es veu condicionat per les donacions públiques i privades.

PUBLICITAT