Arriba la Festa de l’OLI NOU DOP Siurana a Tarragona

La 21a festa de l’OLI NOU DOP Siurana es celebrarà els dies 26 i 27 de novembre a Tarragona. Aquest any, la fira comptarà amb 19 productors de 5 comarques diferents repartits en 24 estands i col·laborarà amb el Gran Recapte organitzat pel Banc dels Aliments de Tarragona mitjançant un vermut solidari.

PUBLICITAT

A més, es duran a terme diverses activitats com tasts d’oli, tallers infantils, showcookings amb cuiners rellevants copm Txaber Allué i Francesc Blanch i, fins i tot, un concert de swing a càrrec de “Swing Airlines”. D’altra banda, es faran sortejos com “El teu pes en oli”, on el primer premi és, com el propi nom indica, tants litres d’oli com quilos pesa la persona guanyadora. També es sortejaran 10 lots de 10 litres d’oli d’oliva verge de la DOP Siurana entre els compradors de la fira.

Antoni Galceran, president de la DOP Siurana, qualifica la fira com una “il·lusió renovada” degut a la “tornada a la normalitat” després de la pandèmia. El president de la denominació d’origen també destaca la importància de la cultura de l’oli.

La fira tindrà lloc a a la Plaça Corsini, davant del Mercat Central. El divendres 26 de novembre els horaris seran de 12:00h a 21:00h i el dissabte 27 de novembre, de 9:00h a 14:00h i de 17:00h a 21:00h.

PUBLICITAT