El menjador social de Bonavista triplica el nombre de persones ateses

El menjador social de Bonavista ha viscut un gran augment de les persones ateses d’ençà que es va iniciar la pandèmia. L’any 2019, van atendre a 568 persones. Aquestes xifres es van multiplicar l’any 2020, que en van ser 2167. Les germanes Encarnación i Raquel Quílez, responsables del menjador social de Bonavista, preveuen tancar aquest 2021 amb nous increments derivats de la crisi social actual.

Menjador Social
PUBLICITAT

El menjador social de Bonavista va obrir l’any 2013 per atendre les necessitats bàsiques de les famílies sense recursos dels Barris de Ponent. Encarnación Quílez explica que, actualment, el menjador va més enllà i ofereix cursos i activitats pels seus usuaris.

D’altra banda, durant el període crític ocasionat per la crisi de la COVID-19, el menjador ha oferit nous serveis com el repartiment de tres menjades diàries a totes les persones sense sostre de Tarragona. A més, també ha posat en marxa serveis com el “Cuidem de tu”, una unitat de servei i acompanyament per a la gent gran que no té recursos i està sola.

Recentment, Encarnación i Raquel Quílez han sigut nomenades filles adoptives de Tarragona, un reconeixement per la seva tasca social i solidària a la ciutat.

PUBLICITAT