El Nàstic no aprofita les ensopegades dels rivals

Després de la derrota de la setmana passada davant el Sabadell (0-1), el Nàstic de Tarragona visitava aquest dijous a l’Osasuna Promesas amb l’objectiu de tornar a recuperar el camí de la victòria aprofitant les derrotes dels rivals directes.

La primera meitat va ser espessa. Cap dels dos conjunts va disposar d’ocasions clares de gol. Al minut 37′, els locals es van avançar al marcador mitjançant Eneko.

La represa no va ser molt millor. Els granes no van estar gens encertats ni a nivell ofensiu ni a nivell defensiu. Al minut 85′, l’Osasuna Promesas va fer el segon aprofitant una errada defensiva de Tirlea. Ja al tram final del partit, Jony feia el tercer després d’una bona rematada de cap enfonsant als tarragonins.

El 3 del Nàstic, Javi Bonilla, valorava així l’enfrontament.

Ara mateix, el Nàstic és novè amb 22 punts i se situa a només un de les places de play-off d’ascens. Diumenge vinent (19:00h), els tarragonins rebran un altre rival directe: el Barça Atlètic.