El turisme s’obre a les noves tecnologies

Aquest dijous tindrà lloc el Marketplace turisTIC en família. El projecte que s’adreça a empreses privades i institucions del sector turístic de la Costa Daurada i les Terres de l’Ebre, està liderat per l’àrea de Projectes Europeus i Regió del Coneixement de la Diputació de Tarragona.

PUBLICITAT

L’objectiu de l’esdeveniment és crear un espai de trobada on una vintena d’expositors i 6 ponències s’encarregaran de promocionar la innovació i la implantació TIC en activitats dirigides al turisme familiar. A més, es reflexionarà sobre la irrupció de les tecnologies en el sector del turisme i com aquestes afecten el producte i la transformació digital, així com explica, Josep Maria Eldoruy, cap de l’àrea de Projectes Europeus i Regió del Coneixement de la Diputació de Tarragona.

Així doncs, buscaran l’establiment de noves col·laboracions per afavorir a la dinamització econòmica del sector turístic. Es podrà participar presencialment al Viver d’Empreses de Tortosa entre les 9 i les 13:30h i de manera telemàtica.

 

PUBLICITAT