Els mercats de Tarragona viuran el Nadal amb activitats tradicionals i solidàries

Aquest divendres també obrirà les portes el Mercat d’Artesania a la Rambla Nova

Un any més els Mercats de Tarragona es preparen per viure el Nadal. Enguany ho faran amb una àmplia programació d’actes que combinaran les tradicionals iniciatives nadalenques amb noves propostes musicals i d’entreteniment per a tots els públics. Una de les novetats d’aquest any és “La Prèvia al Mercat”, un conjunt d’actuacions musicals a l’interior del Mercat Central que tindran lloc els propers divendres 3, 10 i 17 de desembre a les 20.00h. Els artistes que actuaran seran El Último Vinilo, Jazz Juanjo i Dj Lupo Funk & disco, respectivament.

PUBLICITAT

Pel que fa al Mercat de Torreforta, a banda del tradicional sorteig de cistelles de Nadal i del pessebre de l’Associació Pessebrista de Tarragona, el 7 de desembre s’instal·larà el “Super tobogà d’hivern”, un inflable de 40 metres per als més petits de la casa. A més, els dissabtes 4, 11 i 18 de desembre el Mercat acollirà tres noves edicions dels Tallers màgics.

D’altra banda, el tradicional Mercat d’Artesania ja ho té tot a punt per obrir les seves portes des d’aquest divendres 3 de desembre fins el 6 de gener a la Rambla Nova. El mercat comptarà amb 30 expositors, que se sumaran a les 16 casetes de fusta que ocupen ja el Mercat de Nadal.

La Plaça Corsini també viurà el Nadal solidari de la ciutat i acollirà “Els seus drets en joc”, on cada dissabte de desembre s’hi podran deixar joguines noves, no sexistes i no bèl·liques per a la Creu Roja. A més, es realitzarà una ludoteca per als més petits i es comptarà amb la col·laboració de diverses entitats tarragonines que faran activitats diàries de 10.00 a 14.00h.

PUBLICITAT