Els veïns de Bonavista pintaran les persianes del Teatre del Centre Cívic

El Centre Cívic de Bonavista ha convidat a la ciutadania a pintar les persianes del Teatre del barri. Ho faran durant tres dies per la tarda amb el disseny elaborat per Pere Grané, un artista de la ciutat. L’artista tarragoní mostrarà la diversitat que caracteritza el barri amb un dibuix colorit i representatiu dels seus carrers.

Centre Cívic de Bonavista. Font: Ajuntament de Tarragona
PUBLICITAT

La iniciativa ha tingut una bona rebuda per part de la població dels barris, que s’ha implicat en el procés participatiu. Hi han col·laborat veïns, associacions, entitats i escoles.

Aquest projecte es va iniciar al mes de novembre, quan es va fer una enquesta oberta a tota la ciutadania. En aquesta, es podien proposar un símbol, un valor i un color que consideréssin representatiu i significatiu del barri de Bonavista i detectar quins elements comuns identifiquen la comunitat del barri.

Les escoles també han aportat el seu gra de sorra. L’Escola Joan XXIII ha perfilat diferents propostes. D’altra banda, l’Escola Bonavista ha sigut l’encarregada de donar color al dibuix.

Les persones que vulguin participar en la iniciativa del Centre Cívic de Bonavista, es poden apropar a l’entrada del Teatre on es pintarà el mural els dies 21, 22 i 23 de desembre de 18h a 19h.

PUBLICITAT