L’etapa decisiva de la Volta sortirà de Tarragona

La Volta a Catalunya confirma que una de les etapes de la cursa ciclista tindrà la sortida de l’etapa decisiva a la ciutat de Tarragona. El centenari d’una de les curses més antigues de la història s’havia de celebrar al març de l’any passat però l’inici de la pandèmia va obligar a canviar els plans. Els organitzadors primer la van ajornar i després van decidir definitivament cancelar la celebració de la cursa durant l’any 2020.

Al 2021, la cursa contempla novament que Tarragona sigui un dels llocs per on passin alguns dels millors ciclistes del món. Serà el 27 de març quan la penúltima etapa tingui el seu lloc de sortida a la ciutat.

Segons la organització, l’etapa Tarragona-Mataró serà una de les més llargues de la cursa ciclista i serà pràcticament decisiva per determinar qui serà el guanyador d’una edició tan especial com la número 100.

D’altra banda, la Volta Ciclista s’adaptarà a tots els protocols sanitaris i de les autoritats corresponent. La organització incrementarà el personal de control i adaptarà les zones de sortida i arribada per adaptar-se als protocols de tots els actors implicats en la prova.