Per què les comparses tarragonines no competiran aquest Carnaval 2022?

El Carnaval 2022 s’acosta a Tarragona i les comparses es preparen per exhibir els seus balls, tratges i carrosses de temàtique variades. Enguany, a diferència de les edicions anteriors, les comparses del Carnaval no competiran. D’aquesta manera, el tradicional concurs de la Disfressa d’Or i el concurs per esdevenir el Rei i la Concubina de l’edició següent ja no tindran cabuda a la festa. Una decisió que s’han pres mitjançant un acord entre totes les comparses participants.

PUBLICITAT

Mireia Samper, responsable de la comparsa “Som i Serem & Urban Style”, explica que, degut a la situació de pandèmia, les comparses s’han “relaxat”.

D’altra banda, arran de la crisi sanitària, les fàbriques tèxtils han deixat de produir els materials i teles necessaris per confeccionar les disfresses. En canvi, fan material quirúrgic. Tot i això, Maribel Mañé, propietària de Mercadisfraces, assegura que, tot i no disposar de teixits amb “brilli-brillis i plomes” les comparses aconseguiran uns bons resultats.

Així doncs, Tarragona viurà un Carnaval atípic, sense concursos, però que conservarà l’esperit festiu i d’il·lusió que el caracteritza.

PUBLICITAT