Tarragona celebra la I Jornada pel Desenvolupament Sostenible

La I Jornada a Tarragona pel desenvolupament sostenible arriba a la ciutat de la mà de BASF, la Xarxa Sanitària i Social de Santa Tecla i Ematsa. Els organitzadors han convertit Tarragona en un punt de debat per a la responsabilitat social de les organitzacions. La trobada s’ha celebrat el 25 de novembre, en commemmoració del 6è aniversari dels Objectius de Desenvolupament Sostenible publicat per les Nacions Unides.

PUBLICITAT

Tarragona vol posar sobre la taula exemples, reptes i casos d’èxit que també tinguin com a horitzó l’Agenda 2030. Per aconseguir-ho, diversos ponents de renom en l’àmbit de la sostenibilitat han oferit xerrades i s’han dut a terme taules rodones per intercanviar coneixements i opinions.

Daniel Milan, gerent d’EMATSA, ha garantit que l’objectiu de la jornada és explicar el funcionament dels serveis bàsics durant la pandèmia i quina és la labor dels organitzadors de l’event al respecte.

La jornada ha tingut lloc al Centre Tarraconense El Seminari i ha esdevingut una trobada oberta en format presencial online. La celebració ha comptat amb més de 70 assistents presencials, a més dels que s’han connectat mitjançant la pàgina web.

PUBLICITAT