Un “Juguetes del Rock” solidari arriba als Barris de Ponent

El festival “Juguetes del Rock” arriba aquest dissabte 20 de novembre a Tarragona de la mà de l’Associació El Rock es Cultura i la Federació d’Associacions de Veïns de Tarragona (FAVT). L’esdeveniment tindrà lloc a l’Anella Mediterrània i durarà des de les 11:30h fins a les 22:00h.

PUBLICITAT

La campanya, protagonitzada pels actes musicals “a cop de rock”, té una vessant solidària. Així doncs, es durà a terme una recollida de joguines perquè tots els infants en puguin gaudir aquest Nadal. D’aquesta manera, s’haurà de donar una joguina nova per poder accedir al recinte i col·laborar amb aquesta bona causa.

La recollida de joguines s’ha iniciat a l’octubre i s’allargarà fins el 12 de desembre mitjançant diferents actes solidaris. Les joguines es donaran als usuaris del menjador social de Bonavista i als nens amb risc d’exclusió social.

Blanca Santotomas, Coordinadora de Catalunya de la campanya solidària “Juguetes del Rock”, exposa el seu desig perque els nens siguin feliços i la seva petita contribució en aquesta felicitat.

El festival ha passat d’un petit format, on el protagonisme se l’emportaven grups de rock emergents en petits locals, a un mitjà-gran format, tot un dia d’activitats en col·laboració amb les associacions de veïns i el Patronat Municipal d’Esports de Tarragona.

Aquest any, el programa també inclourà activitats com Zumba, màgia de prop, actuacions de comparses de Carnaval, jocs, salsa i Karate a ritme de rock. Els grups que actuaran en el tradicional concert de rock seran Fingerbiter, Alongside Merry, Ian Lints, Clear Field i S’Naked.

A més, hi haurà una “barra solidària” on participaran entitats amb una voluntat social. Els beneficis es repartiran entre AFANOC- Nens Contra el Càncer, Fundación Niemann Pick España, Todos en Azul, L’Associació d’epilèpsia #epilep i el Banco Obrero.

PUBLICITAT