Victòria important del CBT per començar a sortir de la cua de la classificació

Victòria contundent del Club Bàsquet Tarragona, que ha guanyat per  84 a 68  a l’Alginet, en el partit que s’ha jugat aquesta tarda a Tarragona. Amb aquesta victòria, els tarragonins mantenen la bona ratxa a casa. Amb la d’avui, ja són 4 les victòries consecutives al Pavelló del Serrallo.

El partit ha començat de cara per l’Alginet. El club valencià s’ha mantingut per davant en el marcador durant tota la primera part. Al descans, el resultat era de 33 a 39 a favor dels visitants.

A partir del tercer quart, el CBT ha agafat embranzida i ha capgirat el partit. Els de Jorge Serna han remuntat en el tercer quart, en el qual han acabat dos punts amunt de l’Alginet. Durant el darrer quart, s’han mantingut amunt en el marcador i han ampliat l’avantatge fins al resultat final de 84 a 68.

Es tracta d’una victòria importantíssima pel CBT, que comença a sortir de la cua de la classificació i creu en la lluita per mantenir la permanència a la LEB Plata.