Carrers tancats druant el cap de setmana per dinamitzar el comerç

La conselleria de comerç tancarà als vianants diversos carrers de la ciutat aquest cap de setmana amb motiu de l’inici de la campanya dels bons comerç, els quals es poden bescanviar des d’aquest divendres. L’objectiu és “donar els carrers a la ciutadania i dinamitzar els eixos culturals i comercials de la ciutat”. Durant el divendres i el dissabte a la tarda es tancarà la rambla nova des dels despullats fins al balcó i el carrer La Unió des de la rambla fins a la plaça de la mitja lluna. El dissabte al matí aquest tancament s’ampliarà el tram fins a la plaça dels Carros.

PUBLICITAT

La iniciativa serà un tret de sortida de diferents activitats que es programaran en diversos caps de setmana. Amb motiu del dia de la mobilitat sostenible les coques de la rambla comptaran amb activitats com inflables, un rocòdrom, un parc de trànsit i punts de manteniment de bicicletes. Dídac Nadal, conseller de comerç, assegura que “l’objectiu és creure’ns la ciutat com un parc comercial únic”.

La iniciativa disposarà també d’un trenet gratuït per enllaçar els diferents eixos de la ciutat. A més es faran diferents activitats de teatre itinerant, la segona ronda dels escacs simultanis i un tast guiat d’avellanes. El conseller destaca que ja s’han descarregat un 60% dels bons disponibles.

PUBLICITAT