El ball de cadires per a les eleccions del 14F

La cursa per les eleccions del 14 de febrer ja ha començat a Tarragona. Aquests dies estem vivint canvis de partits polítics i moviments inesperats. El primer a anunciar que se sumava a les llistes d’ERC després de ser diferents anys Diputat al parlament de Catalunya pel PSC va ser Carles Castillo. Castillo va assegurar que tenia discrepàncies “importants i essencials” amb la direcció del PSC.

PUBLICITAT

Castillo va 4t a les llistes d’ERC per Tarragona.

Un altre canvi que s’ha produït, i aquest sí que sorprenent, és el de Rubén Viñuales. El fins ara Conseller a l’Ajuntament de Tarragona per Ciutadans va anunciar aquest dimarts que deixava el seu acte de regidor al consitori i també de Diputat a la Diputació de Tarragona.

Fonts del PSC expliquen que formarà part de les llistes del partit per a les eleccions del 14 de febrer. Recordem que Viñuales havia afirmat a Ràdio Ciutat de Tarragona que “el Parlament no era per ell”. 

El fins ara membre de Ciutadans va comentar que “ja no se sentia identificat amb el projecte del partit”. Un partit que el primer grup municipal que va tenir a Tarragona comptava amb cinc persones visibles, i ara d’aquestes cinc persones només en queda una, la Consellera Sònia Orts. 

Aquest fet es deu també al canvi que ha fet la fins ara Diputada de Ciutadans al Parlament de Catalunya, Lorena Roldán. La tarragonina ha anunciat aquest mateix dimecres que deixa el partit i es passa al projecte del PP.

Ja s’ha explicat que Roldán anirà de segona a les llistes del PP pel Parlament de Catalunya. 

PUBLICITAT