El Banc d’Aliments demana col·laboració en el Gran Recapte

El Gran Recapte organitzat pel Banc dels Aliments ja està en marxa. Aquesta iniciativa solidària tindrà lloc entre l’11 de novembre i l’11 de desembre, un període durant el qual s’hi podran fer donacions.

PUBLICITAT

En aquesta 13a edició de la campanya es manté el format de l’any passat, de manera que les donacions s’hauran de fer online o mitjançant bizum (codi 33596). D’altra banda, es podran donar diners a les caixes dels supermercats que col·laboren amb la iniciativa entre el 19 i el 27 de novembre. A més, durant aquest període es podrà col·laborar en diversos establiments del petit comerç, una innovació que permetrà als botiguers aportar el seu petit gra de sorra en aquest gran projecte.

El president del Banc d’Aliments de les Comarques de Tarragona, Eusebi Alonso, reivindica la necessitat de voluntaris perquè hi hagi un relleu generacional i es continui duent a terme aquesta labor solidària.

Així doncs, es fa una crida a la col·laboració, ja que l’emergència sanitària ha incrementat el nombre de persones ateses pel Banc d’Aliments en un 35% i, per tant, ha augmentat la demanda d’aliments.

PUBLICITAT