Tarragona crearà un Servei d’Atenció als Homes per prevenir la violència masclista

L’Ajuntament de Tarragona crearà un Servei d’Atenció als Homes amb l’objectiu de prevenir la violència masclista. Serà un servei gratuït d’atenció especialitzat i preventiu a diferents nivells d’intervenció que vol intervenir en les diferents formes de violència masclista que es produeixen en l’àmbit de la parella, entorns socials o comunitaris així com realitzar accions formatives per a professionals de la xarxa dels serveis socials i dels agents del protocol que atenen situacions de violència a la ciutat.

PUBLICITAT

El servei forma part de la campanya Respecta i estarà dirigit principalment a homes majors d’edat que viuen, treballen o estudien a la ciutat, així com a menors amb autorització familiar.

La consellera d’Igualtat de Tarragona, Carla Aguilar-Cunill, ha destacat que “les polítiques de promoció del feminisme han d’interpel·lar també als homes” i que “per tal d’eliminar la violència masclista és imprescindible treballar amb ells la identificació i el rebuig envers aquestes violències”. Per la consellera, els homes “han de ser els aliats indispensables en la construcció d’una societat igualitària i lliure de violència”.

El consistori ha obert una convocatòria per contractar un equip humà i de treball que gestioni el servei.

PUBLICITAT