Els taurins volen promoure la festa dels bous als centres educatius de l’Ebre

L'Agrupació de Penyes i Entitats Taurines elabora i envia un projecte que pretén "desmuntar mentides i falsedats" sobre els correbous

L’Agrupació de Penyes i Comissions Taurines de les Terres de l’Ebre vol divulgar i promoure la festa dels bous a les escoles i instituts del territori. L’entitat ha elaborat un projecte que ha remés a tots els centres escolars i també als serveis territorials d’Educació perquè valorin la proposta.

Una activista d'AnimaNaturalis fa fotos del ramat de bous que participaven en els actes taurins d'Alcanar. Imatge del 16 de maig de 2017. (horitzontal)
PUBLICITAT

La iniciativa pretén desmuntar el que consideren “falsedats i mentides” sobre el món dels correbous i les ramaderies de bous braus. Ofereixen fer xerrades, tallers o adaptar-se a les activitats lectives i extraescolars dels centres i explicar l’impacte socioeconòmic de les festes amb bous als municipis ebrencs. L’entitat també anirà al Parlament i les administracions superiors perquè, si es torna a legislar, totes les parts tinguin veu.

PUBLICITAT