Derrota per la mínima del TGN en un partit marcat per les lesions

El TGN perd 61 – 57 a la pista del Draft Gramenet en el partit ajornat de la segona jornada de Supercopa Catalunya col·locant-se així en 9a posició amb un balanç d’una victòria i una derrota.

Així valora el partit el tècnic Israel Esteve:

Un partit amb una primera part marcada pels parcials on el conjunt de Barcelona acabava el primer període amb una renda favorable de 10 punts, però les liles aconseguien refer-se i arribar a la mitja part amb un 46 – 45 a l’electrònic. La segona part, en canvi, va estar marcada per la igualtat decidint-se el matx en les darreres accions.

El tècnic del conjunt tarragoní valora positivament l’encontre tot i lamentar les errades en els instants finals del partit així comi la lesió de la recentment incorporada Alexandra Rigal que se suma a les dues ja existents.

A la propera jornada el TGN rebrà la visita del AB Premià el dissabte 30 de setembre a les 18 hores.