Detingut un lladre per furts reincidents a usuaris d’una benzinera de Tarragona

Els Mossos d’Esquadra van detenir aquest passat dimarts un lladre per furts reincidents a usuaris d’una gasolinera de Tarragona, segons ha informat la mateixa policia catalana en un comunicat. L’arrestat és un home de 28 anys i, en concret, se li atribueixen quatre fets comesos en només quinze dies.

Font: Mossos d'Esquadra
PUBLICITAT

El primer dels fets va tenir lloc el passat 15 d’octubre, pels volts de les 21h de la nit, en una gasolinera d’un polígon industrial de Tarragona. Una clienta posava combustible al seu vehicle i aprofitant un descuit, l’home li va sostraure la bossa de mà que havia deixat al seient amb un telèfon mòbil, documents i diners en efectiu, entre altres objectes.

Els dies 21 i 22 d’octubre, el lladre va tornar a actuar a la mateixa estació de servei i amb el mateix modus operandi. Aquest segon cas va tenir lloc pels volts de les 21:30h del dia 21, quan la víctima estava omplint el dipòsit i va a trobar a faltar el seu telèfon mòbil. L’endemà, a les 07:45h del matí, un altre usuari d’aquesta estació de servei va adonar-se que li havien sostret dos telèfons mòbils, documents i diverses claus, entre elles les d’un altre vehicle.

El darrer fet va tenir lloc el 30 d’octubre, a les 20:15h, quan un camioner que estava posant benzina, va observar una de les portes obertes de la cabina i seguidament va trobar a faltar el seu telèfon mòbil.

Els mossos van poder identificar-lo i comprovar que es tractava d’un lladre multireincident que acumula fins a 20 antecedents policials. Dimarts, al voltant de les 08:30h del matí, el van detenir a la rambla de Ponent de Tarragona. Va passar l’endemà a disposició del jutjat en funcions de guàrdia de Tarragona i va quedar en llibertat amb càrrecs.

PUBLICITAT