Dijous de viacrucis i processó dels gitanos

El vespre d’aquest dijous la Part Alta acollirà el viacrucis i la processó de la Germandat dels Gitanos, que compleix deu anys. A partir de les 19h de la tarda tindrà lloc el viacrucis l’interior de la Parròquia de la Santíssima Trinitat. Serà presidit per l’arquebisbe de Tarragona Joan Planellas. Al punt de les 20h arrencarà la processó.

PUBLICITAT

La comitiva sortirà des de la Plaça del Rei amb el Crist en un itinerari per diversos carrers de la Part Alta. Concretament, el reccorregut seguirà pel carrer Santa Anna, plaça del Fòrum, Merceria, Pare Iglesias, Les Coques, Sant Pau, pla de Palau, baixada del Claustre, Escrivanies Velles, pla de la Seu, Pare Iglesias, Merceria, Major, La Nau, Sant Hermenegild i acabant a la mateixa plaça del Rei. Evidentment, l’accés a aquesta zona quedarà totalment restringit als vehicles aquesta tarda i vespre.

El seguici anirà acompanyat de la banda dels gitanos i, com a convidats, l’Agrupació musical del Cristo del Buen Amor i un escamot d’armats de Vilallonga del Camp.

PUBLICITAT