Dilluns s’obren les inscripcions per al programa d’acceleració empresarial ‘TGN Start-Up’

El servei de formació, ocupació i empresa de l’Ajuntament de Tarragona, Tarragona Impulsa, obre a partir del pròxim dilluns les inscripcions per al programa d’acceleració empresarial ‘TGN Start-Up’, una convocatòria adreçada a noves empreses o projectes emprenedors que ofereixin solucions innovadores o de base tecnològica al voltant de sectors o reptes detectats com a estratègics per a la ciutat.

PUBLICITAT

En concret, el programa identifica com a àmbits la governança de ciutat; el patrimoni, la cultura i el turisme; la capacitació i la inclusió social; l’economia blava; l’economia verda i circular; i les tecnologies de la salut. Tot i això, la convocatòria és també oberta a altres propostes innovadores que donin resposta a una necessitat de mercat.

L’objectiu del programa és acompanyar les start-ups –definides com a empreses de nova creació amb un potencial de creixement ràpid i un enfoc cap a la innovació i la tecnologia— en el seu procés de sortida al mercat o el seu creixement, oferint-los networking amb l’ecosistema de start-ups del territori i capacitació en aspectes com el model de negoci i l’estratègia, la gestió de grups, els aspectes legals, el màrqueting i les vendes o les finances. A més, el programa preveu tres premis econòmics de fins a 4.000 EUR.

Les empreses interessades poden presentar-se a la convocatòria del 4 al 23 de març. A partir d’aquí, del 25 al 28 de març de 2024 es farà un procés de selecció de participants. Finalment, el programa es desenvoluparà d’abril a juliol i el seguiment es farà de setembre a novembre.

TGN Start-Up és un programa íntegrament realitzat i finançat per Tarragona Impulsa per donar continuïtat a Tarragona Open Future, el programa d’acceleració empresarial impulsat per Telefónica amb diferents municipis espanyols. 

PUBLICITAT