Duel d’alternatives que acaba en taules al Nou Estadi

El Nàstic de Tarragona ha empatat davant el filial de la Real Sociedad (2-2) en un partit vistós i amb alternatives al Nou Estadi. Els tarragonins han vist com els bascs els remuntaven el gol inicial d’Andy, però han estat capaços d’empatar i s’han quedat a prop de vèncer en una recta final amb un futbolista més sobre la gespa. L’equip, amb aquest punt, es manté líder.

Ha arrencat molt bé el Nàstic. Jardí ha tingut la primera ocasió clara després d’una gran assistència de Joan Oriol des de l’esquerra, però el seu xut ha marxat molt alt (7’). Deu minuts més tard, a partir d’una molt bona pressió alta, els granes han forçat un error en sortida de la Real i Andy Escudero, des de la frontal, ha enviat la pilota al fons de la xarxa per marcar el primer. Pablo Fernández ha tingut el segon en la jugada gairebé posterior.

A partir d’aquesta jugada, amb vint minuts jugats, el Nàstic ha començat a patir. El filial basc s’ha apoderat de la pilota i enfonsat al Nàstic a la seva àrea. Goti ha posat a prova a Varo i l’àrbitre ha anul·lat un gol a Fiabema per fora de joc. No aconseguien generar situacions del tot clares els visitants, però els tarragonins no estaven còmodes. I aquesta sensació s’ha confirmat a l’inici del segon temps.

En tan sols tres minuts, com ja havia passat feia una setmana a Fuenlabrada, els locals han vist com els remuntaven el partit. Azkune ha anotat el primer després d’una centrada lateral, i Eder García ha capgirat el marcador amb un dels gols de la jornada, un xut llunyà a l’escaire. Cop duríssim pel Nàstic.

Però l’equip no s’ha enfonsat. Jugava a casa i s’ha notat. De nou, ha aparegut l’estratègia. Una gran centrada de Borja l’ha posat Trigueros al fons de la xarxa. I poc després el Sanse s’ha quedat amb un jugador menys per l’expulsió de Goti. En aquest context, el Nàstic ha buscat el tercer fins al final. El mateix Trigueros ha tingut la més clara, però un defensa ha salvat el gol sota pals. Final amb repartiment de punts en un partit obert, amb alternatives i trams de joc per ambdós conjunts. Tercera jornada consecutiva sense guanyar d’un Nàstic que, tot i això, continua líder d’un grup extremadament igualat.