El Banc d’Aliments posarà en marxa un nou magatzem al Polígon Riu Clar de Tarragona

El Banc dels Aliments de les Comarques de Tarragona compta amb un nou magatzem de distribució d’aliments a la ciutat de Tarragona. Està ubicat en una nau industrial al Polígon Riu Clar i està previst que es posi en marxa el proper mes de setembre. Servirà per atendre les demandes i necessitats que la fundació tingui a les comarques del Tarragonès, el Baix Penedès, la Conca de Braberà i l’Alt Camp, on hi resideixen uns 428.000 habitants en total.

PUBLICITAT

Així, el Banc dels Aliments de les Comarques de Tarragona podrà atendre les necessitats d’unes 14.938 persones en situació de pobresa o exclusió social a les quals proporciona, a través de les organitzacions i menjadors socials, l’ajuda alimentària necessària perquè puguin realitzar almenys, un àpat diari. A les comarques restants de la província les seguiran distribuint des del magatzem ubicat a Reus.

L’organització té l’objectiu d’aprofitar aquest perídoe estival previ a l’inici de l’activitat al nou magatzem per fer ressò de la necessitat de voluntaris de la zona per activar la nova insatl·lació.

PUBLICITAT