El Barri del Port recupera la Festa i Concurs de Disfresses del Carnaval

Torna la Festa i Concurs de Disfresses del Carnaval al Barri del Port després de dos anys sense celebrar-se a causa de la pandèmia. El proper divendres 17 de febrer el magatzem festiu de l’Associació de Veïns del Port acollirà la tradicional Festa i Concurs de Disfresses del Carnaval 2023 del Barri del Port.

Foto: Blog del Barri del Port
PUBLICITAT

L’esdeveniment, organitzat per l’AVV del Port mitjançant la seva vocalia de Joventut i Festes ‘Joves del Port’, a més del Blog del Barri del Port i Barri del Port TV, es recupera amb l’objectiu de fer gaudir el carnaval al barri i veïnat, i fer-lo partícep. A més, l’acte compta enguany amb la suma d’esforços, incloent en la organització a les comparses Escola de Ball Nou Ritme i Petada & Els Peripatètics, qui han tingut vinculació per als seus assajos i preparació carnavalera, i que oferiran servei de barra i fideuà.

La festa tindrà lloc a les 20h amb la presentació d’Adrià Recasens i la sessió de Mark Gómez & Jiobunny_dj, i comptarà amb la visita tradicional dels sèquits del Rei Carnestoltes i la Reina Concubina, enguany amb les comparses Colours Fantasy i Disc 45. 

El concurs de disfresses comptarà amb les categories infantil i adult, i modalitats individual o en grup. El preu d’entrada és de 3 euros per persona, tot i que assistir disfressat i/o participar al concurs rebaixa el preu a 2 euros per participant. 

PUBLICITAT