El bàsquet tarragoní podria no competir més aquesta temporada

Els clubs de bàsquet tarragonins podrien no tornar a jugar el que resta de temporada. És l’opció que es podria fer pública durant la setmana vinent. Es tracta d’una decisió que ja ha fet pública la Federació de Bàsquet de la Comunitat de Madrid i que en els pròxims dies podria aprovar-se a Catalunya.

PUBLICITAT

El bàsquet a Madrid ha posat punt final a la temporada amb un 87% dels clubs votant a favor de la finalització anticipada de les competicions. Una decisió que podria estendre’s a les altres federacions autonòmiques i arribar fins i tot a la Lliga de l’entitat tarragonina del Club Bàsquet Tarragona, la Liga EBA. Les Federacions autonòmiques no contemplarien ni ascensos ni descensos, en qualsevol cas sí que s’omplirien vacants per renúncies.

El més difícil seria analitzar com finalitzaria la temporada. La Federació Madrilenya ha optat, en una ajustada votació, per donar-la per finalitzada amb els resultats de la temporada 18/19 en comptes de la 19/20. Aquesta resolució faria que el CBT tingués uns rivals diferents de cara a la temporada vinent, o els mateixos, depenent de quina fos la decisió final.

En qualsevol cas, ara toca que la Federació Catalana es pronunciï sobre les categories catalanes i territorials. Això serà abans que finalitzi la setmana vinent. Posteriorment seria la Federació Espanyola la que valori quin serà el camí de les competicions estatals.

PUBLICITAT