El CBT anuncia dos nous fitxatges i una baixa per tancar el mercat

El Club Bàsquet Tarragona ha decidit sacsejar l’equip en la darrera hora del mercat de fitxatges per afrontar la recta final de temporada. El club ha decidit deixar de comptar amb Jacob Boonyasith, després que arribés a principi d’aquesta mateixa temporada i hagi mostrat un rendiment irregular. D’altra bamda, arriben a la disciplina blava el base Jhamal Jones i l’escorta A.J. Plitzuweit. Ambdós podrien debutar aquest dissabte a Mataró.

PUBLICITAT

Jones és un jugador canadenc de 33 anys i 1,83m d’alçada, que ha d’aportar en la direcció del joc i també en l’anotació en el tir de mitja i llarga distància. Mentre que Plitzuweit té 24 anys i compta amb un 1,88m d’alçada, especialitzat en el tir exterior, i amb l’opció d’exercir en la posició de base.

L’entrenador del CBT, Jorge Serna, detalla que la incertesa de les lesions de David Fernández i Dani Tugores els ha obligat a reaccionar i sortir al mercat.

En aquest sentit, Dani Tugores es va reincorporar als entrenaments aquest dijous amb bones sensacions, però encara és dubte per al partit d’aquest dissabte.

PUBLICITAT