El CBT B guanya al Serrallo i suma una segona victòria consecutiva

El CBT B ha superat a El Círcol Cotonifici de Badalona (69-61) al Pavelló del Serrallo i suma així una segona victòria consecutiva amb l’objectiu d’abandonar la darrera plaça de la classificació. Els blaus van aconseguir un triomf meritori i important la passada setmana a domicili, al camp del CB Vic, i sembla que no volen desaprofitar aquest punt d’inflexió per començar ara una dinàmica positiva.

Foto: CBT
PUBLICITAT

L’equip badaloní arribava com a setè classificat amb un global de 4 victòries i 5 derrotes, i venint de tres victòries consecutives. Tot i això, el filial blau ha començat el duel decidit a competir al màxim. I ho ha aconseguit. Partit disputat i igualat de principi a fi, però l’encert dels tarragonins els ha acabat donant la victòria amb 8 punts de diferència.

Els de Noé Monroy arriben a final d’any en el millor moment de la temporada amb aquestes dues victòries i amb la clara intenció de continuar progressant per abandonar una zona baixa de la taula d’on no han sortit en aquest inici de campanya.

PUBLICITAT