El CBT cau amb contundència en un derbi amb poca història

El CBT ha encaixat una derrota dura en el derbi davant el CB Valls (49-66) al Pavelló del Serrallo. Els blaus cauen amb contundència davant els de l’Alt Camp i perden així la tercera plaça, que ocupen ara els vallencs a falta de dues jornades pel final.

Ha començat millor el CB Valls, que ha marxat amb avantatge al final del primer quart. S’ha recuperat el CBT per igualar el partit al descans, però el segon temps ha estat absolutament dominat pels visitants, que s’han endut un derbi amb poca història a nivell d’emoció. Berni Álvarez, tècnic del CBT, reconeix que el rival ha estat superior i parla de la situació física de l’equip en aquest tram final.

L’equip descansarà la setmana vinent, coincidint amb les festes de Setmana Santa, i tornarà a la competició d’aquí a dues setmanes.