Triomf clau del CBT per donar vida a les opcions de permanència

El Club Bàsquet Tarragona va sumar aquest dimecres la segona victòria consecutiva al Serrallo guanyant a l’Horta Godella (68-66) en un partit vibrant fins al darrer segon. Un triomf absolutament fonamental davant un rival directe de la zona baixa i que permet als del Serrallo continuar somiant amb la permanència. Segueixen cuers, però amb tres victòries ja tan sols a una dels fins a tres rivals situats per sobre.

L’inici de partit del CBT va ser, com ja ve sent habitual darrerament, molt positiu. L’equip va saltar a la pista amb gran empenta i al minut cinc el resultat era un 10 a 3. Es va anar igualant el xoc i la tònica del partit va ser la diferència mínima. El marcador al descans va ser un 38 a 36. I arribava l’expectativa del fatídic tercer quart, però aquesta vegada no hi va haver desfeta. De fet, els blaus van afrontar els darrers deu minuts amb un avantatge de sis punts. Però no es va poder respirar fins al final, amb un ajustat 68 a 66 que va acabar sense moure’s pel desencert dels dos equips en les darreres accions.

El tècnic Jorge Serna, es va mostrar molt content per l’equip i l’afició i va deixar clar quin és el seu desig de cara al pròxim 2024: la permanència.

Els tarragonins no tanquen encara l’any amb aquesta tretzena jornada. No competiran aquest cap de setmana de Nadal, però ho faran en el darrer del 2023. Serà, concretament, el dissabte 30 de desembre davant el Palma, de nou a casa.