El CBT prescindeix de Dani Tugores després de set anys al club

El Club Bàsquet Tarragona ha decidit no renovar a Dani Tugores de cara a la temporada vinent a Segona FEB, l’antiga LEB Plata. El base mallorquí, que havia acabat contracte, encadenava set anys a l’entitat, però la direcció esportiva i el nou entrenador han decidit que era el moment de separar els camins.

PUBLICITAT

Tugores, de 29 anys, es va incorporar al primer equip masculí la temporada 2017-2018 i durant aquests anys ha tingut sempre un paper destacat. Tot i això, l’aposta del CBT és la de fer força canvis en la plantilla respecte a la temporada passada amb l’objectiu d’assolir els objectius i assentar-se a la categoria.

La baixa de Tugores és la tercera confirmada a la plantilla dels del Serrallo, després de la retirada de Ferran Torres i la marxa d’Artur Alaminos al Valls, dos peces també importants. Tot i això, seran molts més els membres que no continuaran al CBT després d’acabar també contracte.

El club ha volgut agrair al base mallorquí “el seu compromís amb l’entitat durant aquests set anys en què ha estat un referent de la plantilla, tant a nivell purament esportiu com en l’àmbit del compromís i el lideratge”.

PUBLICITAT