El CBT supera un partit trampa a Saragossa per tornar a la victòria

Visita al camp del cuer de la categoria que només havia guanyat un partit. D’aquells duels que estàs obligat a guanyar, però no sempre és fàcil. El CBT ho va fer aquest dissabte a la pista d’un Helios (58-64) que arribava millorant el seu nivell i competint amb rivals de la zona alta.

Foto: CBT
PUBLICITAT

I també ho va fer amb els de Tarragona. Van començar millor els aragonesos i van arribar per davant al final del primer quart. Va reaccionar bé el CBT. L’inici del tercer temps apuntava a una possible victòria plàcida dels blaus, però va tocar patir.

Va tocar patir fins al final perquè l’Helios no va deixar de creure i intentar-ho fins al darrer segon. Però els de Berni Álvarez van manejar bé totes les situacions del partit per mantenir sempre un mínim avantatge i acabar-se enduent un triomf clau per deixar enrere la derrota inesperada a casa contra el Granollers i tornar al camí de la victòria, malgrat les importants baixes. Berni Álvarez, tècnic del CBT, valorava el duel.

Els millors del CBT van ser David Fernández amb 27 punts i 7 rebots per 31 de valoració i Marc Buscail amb 14 punts i 12 rebots per 23 de valoració.

PUBLICITAT