El CBT tanca la posició de base amb l’arribada del jove Álvaro Fernández Mena

Setmana de fitxatges al Club Bàsquet Tarragona. Després de donar el tret de sortida dimarts a l’apartat d’incorporacions amb l’arribada del base rapitenc Josep Fermí Cera, el conjunt blau suma una nova peça a la mateixa posició. Arriba el granadí Álvaro Fernández Mena. 19 anys, però ja amb experiència a LEB Plata. De fet, va competir la darrera temporada al mateix grup que el CBT, ho va fer amb el Benicarló.

PUBLICITAT

1’84 d’alçada i 2,9 punts de mitjana en 11 minuts de joc la passada campanya. Fernández es va formar a les categories inferiors de l’Unicaja de Málaga. L’entrenador del CBT, Borja Comenge, ha valorat molt positivament el fitxatge i explica el que pot aportar.

Comenge confirma que la posició de base queda ja coberta amb l’arribada dels dos joves jugadors anunciats aquesta setmana, comptant també amb la presència del capità David Fernández. Assegura que “són tres jugadors de perfils diferents, però al mateix temps totalment complementaris”.

El club continua treballant en la confecció del roster per al nou projecte a la Segona FEB, antiga LEB Plata. En els propers dies està previst que s’anunciïn més fitxatges, així com algunes renovacions per seguir donant forma al nou projecte dels tarragonins.

PUBLICITAT