El CBT tanca la lliga guanyant i manté un ull al ‘play-off’

El CBT tanca la temporada amb una victòria al Pavelló del Serrallo en la darrera jornada de lliga, superant al Martinenc per 86 a 81. I amb el premi gros, ja que aprofita l’ensopegada del CB Valls a la pista del SESE i acaba la campanya com a tercer classificat, robant-li la plaça als de l’Alt Camp. Podi assegurat en un any molt complicat, i encara amb la possibilitat de jugar la fase d’ascens si, finalment, el filial del Barça – segon classificat – acaba renunciant a disputar-lo.

Foto: CBT
PUBLICITAT

Malgrat no jugar-se res, els barcelonins han competit al llarg de tot l’enfrontament. De fet, els del Guinardó han estat capaços de marxar quatre punts per davant al descans (41-45). Però els tarragonins han competit molt bé i han anat creixent amb el pas dels minuts, i en el darrer període s’han imposat als visitants per fer-se amb el triomf en un gran tram final de partit. Berni Álvarez ha valorat el duel com un dels millors de la temporada a casa.

Ha estat un any realment complicat, ple d’entrebancs i amb lesions molt greus de jugadors importants des de principi de temporada. Factors que el tècnic del CBT té molt en compte per valorar la temporada dels seus jugadors molt positivament. De fet, els posa un 10 de nota.

Final de la temporada 2022/2023. Com a mínim, de moment, ja només a l’espera de la decisió del Barça al llarg dels pròxims dies.

PUBLICITAT