El CBT torna al mal camí amb una dolorosa derrota al Serrallo

El CBT ha perdut al pavelló del Serrallo davant l’UE Mataró (74-87) i no aconsegueix allargar les sensacions positives després de sumar fa una setmana la primera victòria de la temporada. L’equip tarragoní ha repetit el guió negatiu que ja ha viscut diversos partits, amb un tercer quart molt fluix que el condemna.

Ha estat molt igualada la primera meitat. Regularitat en l’anotació d’ambdós conjunts i diferències molt curtes que han fet que el xoc arribés al descans amb tan sols tres punts d’avantatge pels tarragonins. Però s’ha repetit el guió de ja múltiples partits del CBT aquesta temporada: el fatídic tercer quart. Després del pas per vestidors els de Noé Monroy han perdut el duel. Un parcial de 19-30 favorable al Mataró ha aplanat el camí del triomf als visitants, que no l’han deixat escapar al darrer temps.

El CBT aconseguia fa una setmana una brillant primera victòria a Mallorca, però aquesta derrota a casa fa molt mal. Els blaus han perdut pràcticament tots els cara a cara davant rivals directes situats a la part baixa de la classificació, una situació que complica molt les coses en una temporada com aquesta a LEB Plata.