El CBT, únic català invicte a les competicions FEB

El Club Bàsquet Tarragona és l’únic equip català que resta invicte després de més de dos mesos de lliga a les competicions FEB. Passant per totes les categories, el conjunt del Serrallo és l’únic que no coneix la derrota a Catalunya. Dels 40 equips catalans que disputen les lligues masculines d’ACB, LEB Or, LEB Plata i EBA, i les femenines Lliga Femenina i Lliga Femenina 2, només el conjunt tarragoní és el que compta tots els seus partits per victòries. 

PUBLICITAT

El CBT ho ha guanyat tot, un èxit que només cinc equips a tota Espanya coneixen. Del total de 211 equips que disputen les competicions FEB, l’equip que dirigeix Berni Álvarez és un dels cinc que no sap que és perdre aquesta temporada 2019-2020. Al CBT se li afegeixen el Galdakao de Biscaia femení de Lliga Femenina 2 i tres equips més de Lliga EBA: el Carbajosa de Salamanca, l’Enrique Soler de Melilla i l’Alginet valencià.

La Lliga EBA s’aproxima al seu equador al grup C i els tarragonins tenen un cert marge d’error. Amb nou jornades disputades, el conjunt blau treu dos partits, a falta d’un partit ajornat contra el Mollet, al segon classificat. A més a més, els de Berni Álvarez tenen una renda de quatre partits pel Playoff d’ascens, una diferència prou significativa ja que la zona alta de la taula està molt ajustada.

El CBT rebrà aquest dissabte la visita del Club Bàsquet Salou, un derbi que s’ha celebrat en quatre ocasions, i totes han caigut del bàndol local. El club tarragoní va véncer al Salou a la Lliga Catalana la passada campanya i aquesta al Serrallo. A la Lliga EBA, el CBT també va guanyar al conjunt groc a casa, però no ho va poder aconseguir a la visita al Municipal de Salou.

PUBLICITAT