El CBT viatja a Albacete per estrenar-se a la LEB Plata

Torna la lliga després de més de 7 mesos per l’Ibersol CBT. El conjunt dirigit per Berni Álvarez no disputava un partit de lliga regular des del passat 7 de març. Llavors era el líder del seu grup a Liga EBA i lluitava per ascendir a LEB Plata. Aquest cap de setmana, els tarragonins disputaran el seu primer partit a la tercera categoria del bàsquet estatal després de 3 anys a EBA. Ho fa amb un equip reformat però que segueix confiant en el talent de la casa. 

PUBLICITAT

Els blaus s’estrenen al Pabellón Municipal del Barrio de los Pintores a Villarrobledo. Els tarragonins viatgen a Albacete amb les baixes de David Fernández, lesionat al partit amistós davant el Valls, i de David Ndiaye, el pívot que encara no s’ha pogut incorporar a l’equip. Berni Álvarez però, comptarà amb la incorporació d’última hora de Ferran Torres.

El CBT haurà de vigilar amb un equip amb gran potencial físic amb jugadors com Mejías, Frías, Cuéllar, Sabatés i Dieng. El primer partit de la temporada a la COnferència Est per l’Ibersol CBT es disputarà aquest dissabte 10 d’octubre a dos quarts de vuit de la tarda. 

PUBLICITAT