El CBT vol refer-se i estrenar el 2020 amb victòria

El Club Bàsquet Tarragona vol tornar al camí de la victòria i estrenar-se en el primer partit del 2020. Els blaus juguen a casa aquest dissabte davant el Badalonès, un equip que barreja veterania amb joventut. 

PUBLICITAT

L’equip dirigit per Berni Álvarez vol encetar la segona volta de la lliga guanyant al Serrallo per seguir somiant amb la primera plaça del grup que donaria accés directe a les semifinals del campionat del grup C. A més a més, el conjunt tarragoní no ho tindrà fàcil per la complexitat de la taula. Fins a 9 equips es disputen ara mateix les tres primeres posicions de la lliga, un factor que pot beneficiar al CBT tot i acumular derrotes ja que els seus rivals directes hauran de perdre partits davant els altres candidats. 

El Badalonès serà la primera pedra a superar amb un poder interior molt dur i un equip a qui li encanta compartir la pilota. Són fins a 5 jugadors del club badaloní els que promitgen més de 10 de valoració durant la temporada. 

Si el CBT guanya aquest dissabte a les set de la tarda, el primer objectiu que tindria a tocar seria la permanència que, tot i estar ja gairebé assolida, encara no és matemàtica.

PUBLICITAT