El cementiri de Tarragona tindrà un tanatori a final de 2023

La Fundació Hospital Sant Pau i Santa Tecla, responsable de la gestió del cementiri de Tarragona ha impulsat els tràmits per a la construcció, gestió i explotació d’un tanatori-crematori a la ciutat. El nou edifici funerari estarà situat al nord del cementiri històric de Tarragona i tindrà una superfície total de 2.943,00 m2.

PUBLICITAT

El nou tanatori serà un edifici funcional distribuït de manera molt senzilla en dues parts. En una s’ubicarà la zona de treball, les sales de vetlla i l’oratori; en l’altra, el vestíbul d’accés, un espai ampli i gran des d’on es gaudirà de la visió llunyana de Tarragona. Una de les premisses del projecte és la màxima integració amb el paisatge del front del cementiri. També s’incorporaran espais exteriors que funcionaran com a punt de trobada o zona de comiat.

El projecte representarà una inversió total directa de més de 6 milions d’euros. Les obres començaran a finals de 2021, un cop obtinguda la llicència municipal, i està previst que l’equipament entri en funcionament durant el segon semestre de 2023, després d’un termini d’execució de les obres de 18 mesos.

PUBLICITAT