El Centre Excursionista de Tarragona rebrà la Medalla de la Ciutat

El Centre Excursionista de Tarragona rebrà la Medalla de la Ciutat pel seu mig segle d’història divulgant diferents esports relacionats amb la natura. Així ho ha aprovat el plenari municipal, que també ha acordat declarar a la soprano tarragonina, Marta Matheu, Filla predilecta; i al pare Francesc Xammar Fill predilecte adoptiu de la Ciutat de Tarragona.

Foto: Centre Excursionista Tarragona CET
PUBLICITAT

D’altra banda, també s’han aprovat dotze distincions més al mèrit cívic, cultural, esportiu i científic, així com les distincions de l’Associació de Voluntaris de Protecció Civil de Tarragona. Pel seus mèrits culturals, l’Ajuntament atorgarà el diploma al grup musical Roba Estesa, a la Sala Trono en el seu 20è aniversari, al director i compositor musical Xavier Pastrana, al bailaor Jesús Blanco, a l’artista Assumpta Rosés i a l’associació fotogràfica Col·lectiu Photo km0.

Pel que fa als mèrits esportius, es reconeixerà a la culturista Ingrid Culebradas, campiona catalana de culturisme natural, i a la nedadora Sabina Martínez, campiona del món d’aigües obertes (3.000 metres) en la categoria de 35-39 anys. En l’àmbit dels mèrits cívics, es distingirà al doctor Agustí Tarrés, pediatra jubilat de l’hospital Joan XXIII, al president i impulsor de l’associació Todos en Azul, Juanjo Caravaca, i a l’associació mediambiental La Sínia. I pel seu mèrit científic, a la Unitat de Comunicació de la ciència de la Universitat Rovira i Virgili, que s’encarrega de divulgar l’activitat científica de la institució.  

PUBLICITAT