El cicle “En Dansa” s’endinsa al Mas d’en Sorder

Aquest estiu de 2024 “En Dansa” ofereix una nova edició per gaudir de la dansa a l’aire lliure. El cicle endinsarà els espectadors en un altre espai singular envoltat de natura dins els camins de la xarxa de senderisme de l’Anella Verda, fins a arribar a en Mas d’en Sorder.

PUBLICITAT

La consellera de Cultura de l’Ajuntament de Tarragona, Sandra Ramos, ha posat en valor el cicle que enguany ja celebra dos anys de la mà de la secció d’arts escèniques de l’Ajuntament de Tarragona. Així, des de l’estiu de 2022 s’ha introduït la dansa contemporània en diferents espais de la ciutat, com la Tabacalera o l’antiga fàbrica de la Chartreuse. Hi han participat un total de 42 companyies fins a dia d’avui i més de 2.300 persones han pogut gaudir de l’experiència que “l’En Dansa” ofereix, aconseguint gairebé el 100% d’ocupació de totes les seves funcions.

La nova edició del cicle ofereix cinc passis distribuïts en cinc dijous dels mesos de juliol i principis d’agost a les 20h. En concret, l’activitat inclourà una passejada per l’anella verda pel barranc de la Móra amb l’encreuament amb l’escola anglesa del Catllar fins al Mas d’en Sorder. Les funcions són amb aforament limitat i gratuïtes però caldrà invitació per assistir-hi que caldrà adquirir a partir de l’11 de juny a les 11h a través del web i a les taquilles del Teatre Tarragona.

El cicle Cultura en Família continua i s’escampa per tota la ciutat

El cicle Cultura en Família repeteix el format de l’estiu passat i continua apropant les propostes escèniques arreu de la ciutat amb una programació d’espectacles els dissabtes al vespre per a tota la família d’accés lliure i gratuït. Espectacles de màgia, circ, música i molt d’humor aproparan la cultura a peu de carrer.

Refugi Sonor torna en format estiuenc al Camp de Mart

Amb la col·laboració de l’Associació Cultural Anima’t , aquest estiu Refugi Sonor celebrarà un any, al seu lloc de naixement: el Camp de Mart. Quatre propostes molt especials ompliran les nits d’estiu al Bar del Camp de Mart de la mà de Raul Cantizano , Adriano Galante, Maria Coma i Magalí Saré, encarregats  de fer somiar desperts els assistents aquestes nits màgiques. Les entrades ja estan disponibles a partir d’aquest dijous 30 de maig a través de la pàgina web i a les taquilles del Teatre Tarragona a un preu popular de 3€.

Ecoixins de la mà del Far Cooperatiu

El Far Cooperatiu ha presentat també aquest matí els nous ecoixins. En total se n’han produït uns 200 i 10 estoresque surten de la reutilització de 330 banderoles del cicle Cultura o Extinció del 2023. A més a més, els coixins s’han omplert de residu tèxtil sobrant que tenia el taller que els ha confeccionat, el Centre de Reinserció Social Francesc Palau.

PUBLICITAT