El Club Tennis Tarragona acollirà la 6a edició d’un torneig internacional juvenil

El Club Tennis Tarragona acollirà la sisena edició de l’ITF J60 – Red Cup a partir d’aquest 5 de maig. Es tracta d’un torneig de tennis que forma part del circuit mundial junior de la federació internacional. Arrencarà el diumenge, i fins dimarts serà la fase prèvia. De dimecres al diumenge següent tindrà lloc la fase final.

PUBLICITAT

És una competició destinada a jugadors d’edat junior, tant masculí com femení, que busquen donar el salt al tennis professional. Hi participaran més de 100 tennistes, que arribaran a la ciutat de Tarragona des de més de 15 països diferents. A aquests caldrà sumar-hi fins a vuit jugadors del club tarragoní, que podran disputar la competició com a amfitrions. Seran Álvaro Tormo, Genís Ribas, Adriana Pujol, Cristian Santos, Irache Alfaro, Izan Bofarull, Louise Muller i Máximo Rojas.

Luis Salas, president del Club Tennis Tarragona, assegura que “el CTT destaca per la gran formació que hi ha de tennis, i després de l’èxit rotund de l’ITF M25, celebrat fa unes setmanes, la Red Cup es converteix en un complement bàsic i una gran oportunitat”.

Berni Álvarez, conseller d’esports de l’Ajuntament de Tarragona, expressa que “l’Ajuntament està molt content amb el CTT, ja que aquests gran tornejos que organitza provoquen una gran repercussió en tots els sentits”. Jordi Tamayo, president de la Federació Catalana de Tennis, s’ha mostrat certament satisfet al saber que Tarragona torna a oferir tennis internacional: “les coses es fan bé al Club Tennis Tarragona si ens trobem a la sisena edició d’aquest torneig”. I ha reivindicat que dels 27 tornejos júnior que es fan al país, 9 són a Catalunya.

PUBLICITAT