El Club Vaixell de Tarragona organitza un vermut solidari aquest dissabte

El Club Vaixell de Tarragona organitza un vermut solidari aquest dissabte a partir de les 11:30h, a la plaça d’Anselm Clavé (Cronista Sessé). Una activitat festiva, inclusiva i oberta a tothom que també servirà per recollir fons per poder rebaixar els costos de les activitats del propi centre i afavorir la participació, sense que l’impediment siguin els diners.

PUBLICITAT

Rosa Gallego, representant del Club Vaixell –entitat que pertany a la Fundació Sant Joaquim i Santa Anna-, explica que “la idea va sorgir amb l’objectiu de donar-nos visibilitat al mateix barri i a la ciutat en general, al temps que tenim l’oportunitat de poder obtenir uns ingressos”.

El vermut solidari estarà amenitzat amb la música de El Artriste, DJ Abadia i DJordi. Des del Club Vaixell fan una crida a la ciutadania de Tarragona perquè assisteixi a la festa solidària. Gallego explica que l’activitat “també vol contribuir a donar visibilitat al col·lectiu de persones amb capacitats diverses i, alhora, ens permetrà tenir una jornada de trobada entre participants i persones voluntàries que hem estat vinculades al centre en algun moment i que també ho estan ara”.

PUBLICITAT